madeniyag@akcanlar.com.tr +90 (850) 202 02 52 Whatsapp Destek

Haberler

  • Anasayfa
  • haber
  • Shell & Turcas’dan 1,5 milyon Tl Değerinde Yakıt Hediye

Shell & Turcas’dan 1,5 milyon Tl Değerinde Yakıt Hediye

Shell & Turcas’dan 1,5 milyon Tl Değerinde Yakıt Hediye

İstasyonlarında, müşteri memnuniyeti ve güvenliğini daima en ön planda tutan Shell & Turcas, misafirlerini, alışmaya çalıştığımız ‘yeni normal’ dönemde de yalnız bırakmıyor. Evlerimizden çıkıp, harekete geçtiğimiz, geleceğe daha umutlu baktığımız bu günlerde, Shell & Turcas, toplamda 1,5 milyon TL değerinde hediye yakıt kampanyasını hayata geçiriyor.

1 Temmuz 2020-31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile her ay 2.500 kişi, toplamda ise 15.000 kişi 100 TL değerinde Shell Club Smart puan kazanabilecek. Tek seferde 60 TL ve katlarında akaryakıt ya da otogaz alımlarında kampanyaya katılma hakkı kazanılabilecek.

Daha Sağlıklı Bir Yolculuğa

Shell & Turcas, misafirlerinin yeni normal dönemde yalnızca hediye yakıt kampanyasıyla değil istasyonlarda aldığı önlemlerle de yalnız bırakmıyor. Misafirlerinin, zamanlarını verimli kullanmalarına yardımcı olup, hayatlarını kolaylaştırmak ve yolculuklarını daha iyi hale getirmek için çalışan Shell & Turcas, ULV cihazlarla dezenfekte edilen istasyonlarında, alışverişten akaryakıta tüm ihtiyaçlara temassız ve hijyenik çözümler sunuyor.

Her istasyonda bulunan ve yalnızca temizlikten sorumlu olan personeller hem istasyonun hem de tuvaletlerin temizliğinin 7/24 güncel kalmasını sağlıyor. Sosyal mesafenin sağlanması için gerekli işaretlendirmeler yapılan istasyonlar periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Market bölümünde ise, misafirlerin isteğine göre el dezenfektanları, anti bakteriyel kolonyalı mendiller ve kolonya çeşitleri sunuluyor. Akaryakıt ünitelerinde çalışan personellerin maske ve siperlik takma zorunluluğunun yanı sıra belli istasyonlarda dileyen misafirler araçlarını ozon teknolojisiyle dezenfekte edebiliyor. 

Shell Türkiye Hakkında:

Türkiye’de 1923’ten bu yana faaliyet gösteren Shell, enerji alanında sektöre yeniliklerle, yüksek standartlarla liderlik etmek ve ekonomiye katkıda bulunmak için çalışmaya devam ediyor. Shell, Türkiye’de; “Perakende Satışlar, “Madeni Yağlar Üretim ve Pazarlama”, “Filo Çözümleri”, “Ticari Yakıtlar”, “Enerji ve Gaz”, “Doğalgaz ve Petrol Arama”, “Havacılık Satışları”, “Kimya Satışları” ve “Denizcilik Satışları” alanlarında faaliyet gösteriyor.

Shell, her gün 1 milyondan fazla misafirini Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 1000’nin üzerindeki istasyon ağında misafir ediyor ve yine her gün 500 binden fazla motorlu taşıta, yüzlerce şantiyeye akaryakıt ikmali yapıyor. Akdeniz’deki tek gres ve en büyük madeni yağ üretim tesisi olan Derince’deki Shell Madeni Yağ ve Gres Üretimi Tesisi’nden 61 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla da ülke ekonomisine katkı sağlıyor. 

97 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye’de geçmişten beri sektöründe birçok alana liderlik etmektedir; müşteri memnuniyetini her zaman önceliğine koyan Shell, 480’den fazla istasyonunda Shell Select marketleri ile 1,500 farklı ürünü müşterilerine sunuyor. 300’den fazla istasyonunda çocuklar için özel tasarlanmış çocuk tuvaletleri bulunuyor. 500 ‘Engelsiz Hizmet Alanı’ ile istasyonlarını ziyaret eden engelli misafirlerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. 

Shell, yol güvenliği, inovasyon, çevre, kadın&genç istihdamı ve engelsiz yaşam alanındaki sosyal yatırım programları ile Türkiye’nin sosyal gelişimine de katkıda bulunuyor. Yol emniyeti alanında “Trafikte Küçük Hata Yoktur” ile öğrencileri trafik güvenliği konusunda bilinçlendiriyor. İnovasyon alanında “Shell Eco-Marathon” ile her yıl yaklaşık 1000 lise ve üniversite öğrencisinin geleceğin enerjileri ile daha verimli araç üretmesine imkan sağlıyor. Engelsiz yaşam kapsamında müşterileri ve iş ortakları ile topladıkları kapakları tekerlekli sandalyeye dönüştürüyor. İstihdam alanında; akaryakıt sektöründe bir ilk olan “Shell’de Kadın Enerjisi” kadın istihdamı programı ile 2023 yılında 5000 kadına istihdam yaratmayı hedefliyor. Ayrıca, Türkiye genelinde belirlenen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören gençlere staj ve mezunlarına iş imkanı sunuyor.

Shell, Türkiye’deki faaliyetlerinde 757’si doğrudan, 15.000 kişiye dolaylı olarak istihdam sağlamaktadır.